- سه شنبه ۲۰ فروردين ۹۸ , ۱۷:۵۳
- ادامه مطلب
۲۵ فروردين ۹۸ , ۱۴:۲۴
-یکی دیگه از ویژگیهای بارزتون "خوشقلب" بودنه و هر کسی در یکی دو برخورد میتونه متوجه بشه و ممکنه بعضیها از ویژگی سوءاستفاده کنن. وقتی از دوستی با یه نفر حس و انرژی منفی می گیرید یا جز زحمت براتون چیزی نداره، چرا باید دنبال راههایی برای حفظ دوستی باشید؟ اگه دلیلی برای تداوم دوستی نیست رهاش کنید به حال خودش، وقتی از شما خبری نباشه(نه پیام و تماس و...) خود اون شخص دستش مییاد و در غیر این صورت این بیخبری و سردی در رابطه، خودش به قطع شدن رابطه منجر میشه. شاید این فاصله گرفتن، تلنگری هم برای اون شخص باشه برای تغییر رفتارش. به هر حال این رویهای که دارید(مداری بیش از اندازه) فقط خودتون رو فرسوده میکنه.
از طرفی شما که با اون یه نفر خاص سنگدلی پیشه کردید! در مورد بقیه هم پیشه کنید!
-ابتدای پاسخ کامنتم رو که خوندم حدس زدم کجا سانسور شده! مخفف نوشته بودم که! جز خودت باش کی میتونست بفهمه!؟ خودمم فکر میکردم دومی باشه به هرحال دیگه با شما زندگی نمیکنه. امیدوارم هر دوشون قدر خواهر مهربان و درجۀ یکی مثل شما رو بدونن.
-فکر کنم با تیرماهی مقیم این وبلاگ میتونیم یه تیم فوتسال تشکیل بدیم!
بله! بند 7 رو خیلی مبهم بود و نباید حدس میزدید منظورم کیه! اون پست رو هم که اصلا ندیده بودید!(مجذوب شدن &)
یه کلمه رو در همین بند کامنت قبلی اشتباه نوشتم، در خطر آخر "خودتون" رو "خودش" نوشتم. جمله صحیح:
"اخیرا در پستی به
دوستان حال خوبکن اشاه کرده بودید. و نکتهای مغفول مونده بود! اینکه خودتون هم در
زمرۀ همین دوستان قرار میگیرید."
۲۴ فروردين ۹۸ , ۲۱:۴۷
۲۴ فروردين ۹۸ , ۱۵:۲۶
1-هیچوقت نتونستم به کسی بگم که
دوستیمون نمیتونه ادامه پیدا کنه(و چنین جملهای هم بهم نگفتند) به نظرم جملۀ
ویرانگریه. اگه جایی به این نتیجه برسم که دلیلی برای ادامه ارتباط یا دوستی نیست اون
شخص رها میکنم(نه تماسی و...) گاهی شاید هر دو طرف فهمیدیم که نمیشه ادامه داد و
بعد از مدتی بیخبری میرسیم به پایان ارتباط(بدون درد و خونریزی!).
در مورد شما، ملاطفت ویژگی بارزتون
هست، حتی وقتی ازدست کسی عصبانی و خشمگین هستید نمیتونید عصبانیت رو بروز بدید، باید تعدیلش کنید!
2-این شاید تجربه مشترک همه کسانی باشه که مینویسند. گاهی خودم به مطلبی فکر کردم و در ذهنم نوشتم! اما وقتی بعد اومدم تا مکتوبش کنم اون چیزی که باید بشه، نشده و رهاش کردم تا زمان رفتن به سراغش برسه. من شاید یکی دو پست بود که با نوشتنش حس سبکی و آرامش داشتم.ایدۀ وبلاگ رمزی برای نوشتن هم خیلی خوبه، به شرط اینکه منم رمز داشته باشم! &)
3-فقط مدت کوتاهی پیگیر چند صفحۀ هنری در اینستاگرام بودم. کلا صفحههای شخصی و عیان کردن زندگی شخص و در معرض دیدِ دیگران قرار دادن، با روحیه آدمِ درونگرایی مثل من کاملا در تضاده.
4-سوالی که کمتر کسی بهش فکر نکرده یا
دغدغۀ ذهنیش نبوده. در مقاطعی از زندگی نتونستم بین عدالت خدا و وقایعی که در جهان یا اطرافمون
رخ میده تناسبی برقرار کنم.
جوابتون به اون دوست قابل تامله، البته از یه فیلسوف هم چنین انتظاری میره!
5-** ** ** ؟! :)
6-راستش من خیلی اعتقاد ندرام،
البته بعضی ازوِیژگی ها رو در خودم و متولدین ماهم دیدم.
+تیرماهیها که کلا ماهاند!
7-این بند پستتون من رو یاد دوستی
انداخت که همشهری شماست و اخیرا در یه پستی همه رو مجذوب خودش کرده بود!
اخیرا در
پستی به دوستان حال خوبکن اشاه کرده بودید. و نکته مغفول مونده بود! اینکه خودش هم در زمرۀ همین دوستان قرار میگیرید.
۲۴ فروردين ۹۸ , ۱۴:۴۹
شارمین ، عزیز دلم ..
۲۳ فروردين ۹۸ , ۱۱:۵۲
منم دارم از این روابط نادرست،اما همچنان ادامه میدم.
۲۳ فروردين ۹۸ , ۱۱:۱۷
2. واسه منم زیاد اتفاق میفته. ولی بیشتر این احساس رو دارم که موضوعاتی هستند که بلد نیستم راجع بهشون بنویسم! در حالیکه به راحتی کلی دربارشون حرف میزنم.
۲۱ فروردين ۹۸ , ۱۷:۵۹
شارمین جان درباره گزینه 4 صد در صد اتفاقات بدی که در زندگی آدمها می افته نتیجه طبیعی اعمال خود یا اطرافیانشون هست نه صرفا بی عدالتی خدا . در این زمینه ااااصلا هیچ شکی ندارم خدا نعمتهای زیادی در اختیار بندگانش قرار داده خدا انسان بااراده آفریده قدرت تصمیم گیری خیلی مهمه که خدا به انسانها داده ولی درباره عدالت کلا در این دنیا سوالاتی پیش میاد که مطمئنا باز برمیگرده به چیزهایی که خدا خودش خواسته ما درکش نکنیم و دلیل واقعی شو ندونیم من منظورم درباره بی عدالتی ها خارج از نتیجه طبیعی اعمال آدمها و اطرافیانشون بوده آدمهایی که هیچ نقشی در برخی اتفاقات زندگیشون نداشتن و قربانی محسوب میشن منظورم آدمهای قربانی هست که در جامعه دیده میشه.
راستش اینطور به نظر میاد تو شارمین عزیز اطلاعاتت درباره مسائل دینی بیشتره مثلا همین که گفتی خدا در قرآن گفته از هیچ کس فراتر از وسعش انتظار نداره من اینو نمیدونستم خدا چنین در قرآن گفته اتفاقا در برهه ای قرآن هم میخوندم ولی نشد کامل بخونمش حتما مطالعه ت در این زمینه های دینی بیشتر از منه و نظراتی که درباره این موردها میدم صرفا براساس مواردی هایی ست که در جامعه دیده ام با دیدگاه ذهنی خودم بهشون فکر کردم و به این نتیجه رسیدم شاید درست یا نادرست باشه .
درباره گزینه 7 میدونی به نظرم خسیس بودن نمیشه یک خصوصیت منفی تلقی کرد مطمئنا دلایلی داره که گروهی از مردم دست و دلباز نیستند کلا نداشتن مدیریت مالی هم قابل دفاع نیست خودم نمیتونم بگم آدم دست و دلبازی هستم منم گاهی پیش اومده حواسم بوده و الکی هزینه نکردم منظورم از خسیس بودن اصفهانی ها درصد قابل توجهی شون بوده مطمئنا همه خسیس نیستند توجه کردی باشی گفتم تقریبا این موضوع سخت خرج کردنشون درسته "تقریبا "بکار بردم نمیشه به همه تعمیم داد تجربه خودمو نوشتم از دوست اصفهانی ام تا سفرهایی که قبلا به اصفهان داشتم من بعنوان یک تهرانی به اون هم دانشگاهی مازندرانی ام حق دادم و پذیرفتم در تهران نسبت به شهرهای دیگر مهمان نوازی کمتره دلیلش رو هم گفتم مشغله زیاد زندگی کردن در شهر بزرگ نمیتونه یک تهرانی مثل یک مازندرانی باشه شرایطشون برابر نیست اون دختر مازندرانی هم دانشگاهی هم قصد تعمیم دادن به همه تهرانیها نداشت مسله تعمیم به همه نیست اما درصد زیادشون دقیقا به دلایلی اینطوری هستند .
در ایران همه مردم می دونند اصفهانی های ماشاالله برای جهیزیه حسابی خرج میکنند همین دوست اصفهانی ام از رسومات اصفهان میگه واقعا پرهزینه ست میدونی چیه درست میگی میشه گفت اصفهانی ها آینده نگر هستند ما ایرانیها کلا عادت داریم هر کی حواسش به پولهاش باشه سریع میگن فلانی خسیسه خب منم نوشتم دلیل برای خودشون دارند دقیقا اصفهانی ها به دلیل همین آینده نگری ها مدیریت مالی دارن تا رسومات خودشون خیلی کامل و درست و حسابی به جا بیارن همین دوست اصفهانی ام خونه خوب و ماشین خوب تمامی امکانات برای خودش فراهم کرده درسته معقولانه خرج میکنه شما اصفهانی ها کلا حواس تون جمع ست برای همینه که در جای خودش ماشاالله کم نمیذارن و در جایی که لزوم نمی بینید پول خرج نمیکنند.
خانم دکتر عزیز توجه کردی این پست نظراتمون با هم متفاوت بود به نظرم خیلی این موضوع خوبه از زاویه مختلفی به مسائل میشه نگاه کرد .
۲۱ فروردين ۹۸ , ۱۰:۴۷
سلام
۲۰ فروردين ۹۸ , ۲۳:۰۷
وقت بخیر
1.فکر کنم اکثریت با چنین مسله ای رو به رو هستند البته نظر شخصی منه شاید هم درست نباشه اسمش نمیشه مهربانی گذاشت حالا چه معقول یا نامعقول .
به خاطر پیگیری طرف مقابل و بدون میل قلبی پاسخ مثبت برای ادامه رابطه داده بشه خب این ترحم ست ترحم در روابط با دیگران مهربانی نیست بدترین نوع حالت هر چیزی ترحمه پرکردن اوقات فراغت و تنها نبودن اینم به خاطر طرف مقابل نیست برای رفع نیازهای خودهست من حالت کلی این مدل رابطه ها با دیگران میگما اصلا منظور دیگری ندارم فرقی نمیکنه من و تو هر کسی با این شیوه رابطه ادامه بده ظلم در حق خود و مهربانی در حق طرف مقابل نکرده به نظرم بدترین شکل رابطه دوستانه یا حالا هر رابطه ای رو برای طرف مقابل رقم زده .
همه ما قاعدتا دوست داریم دیگران با ما خالصانه و از ته دل رابطه داشته باشنداین مهربانیست مهربانی نامعقول در واقع مهربانی که ترحم و برای فرار از تنهایی خود نباشه بلکه مهربانی خالصانه ای که چون از حد و مرز خودش خارج شده حتما دیدیم دیگه افرادی که از خود میگذرن خودشون فراموش میکنند تا دیگری شاد باشه این مهربانی نامعقوله گزینه 1 و نوع این رابطه مهربانی محسوب نمیشه وقتی فرضا من در دنیای واقعی با کسی که حس منفی نسبت بهش دارم به دلایل کاملا اتفاقی و حتی شخصی با طرف مقابل برای ادامه کات نمیکنم یعنی اینکه هم یک آزاری برای خودم ایجاد کردم و هم برای طرف مقابل یک همراه و رفیق یا هر چی دیگه کشکی هستم یک رابطه کاملا از ریشه گسسته ای که فاکتورهای یک رابطه قشنگ نداره احتمالا گاهی قطع رابطه حتی برای طرف مقابل حس منفی به همراه داشته باشه بهتر از یک رابطه توام با ترحم و برای سرگرمی ست.
شارمین عزیزم همین که میدونی این خصوصیت منفی برات آزاردهنده ست قدم خوبی ست همین که بتونی با خودت کنار بیایی این در واقع یک رابطه دور از صداقته و با ادامه رابطه یک طرفه حس مثبت برای هر دو شکل نمیگیره حتما می تونی این خصوصیت کمرنگ تر کنی.
2. برای همه پیش میاد حتی برای ما کامنت نویسها با این تفاوت که از پیش نویس خبری نیست .
3.اینستا دوست دارم بستگی داره با چه تفکری بهش نگاه کرد البته با مقایسه اینستا و وبلاگ موافق نیستم وبلاگ فالو و لایک نداره اما باز هم بستگی به دیدگاه وبلاگ نویس به نوشتن داره وبلاگهای خوب تکلیفشون معلومه اما وبلاگهای بد هم وجود داره که برای بالا رفتن آمار بازدیدکننده و دریافت کامنت حاضرند پستهای حاشیه ای و حتی غیرواقعی بگذارند پیازداغ مطالبشون عمدا زیاد میکنند تا کامنت بیشتری دریافت کنند میشه چندین وبلاگ حتی نام برد که برای مخاطبانشون لو رفتند بدون تعارف حرف میزنم وبلاگستان افرادی مثل شارمین ها داره اما دلیل نمیشه کل وبلاگستان با اینستا مقایسه کنیم و بگیم اینستا هویتش در گرو فالو و لایک ست وبلاگ نویسها سرشون تو لاک خودشونه هر دو میتونه استفاده نامناسب بشه بستگی به دیدگاه افراد داره که لایک و تعداد کامنتها زیاد مسله ضروری ندونند .
4.در این دنیا عدالتی نیست مطمئنا عدالتش شامل این جهان نمیشه شارمین جان ما انسانها جواب خیلی از سوالها نمی دونیم و نخواهیم دانست برای اینکه خدا خواست بعضی مسائل درک نکنیم مثلا پسری که در یک خانواده فقیر به دنیا اومده شکمش سیر نیست تحقیر شده تربیت درست و حسابی نشده به هر حال بی پولی بدبختی میاره این پسر هیچ نقشی در ایجاد این بدبختیها نداشته قربانی ست شغل هم نیست که بهش بدن بنده خدا در مملکت اسلامی پارتی نداره خب دزدی میکنه دیگه معتاد میشه دیگه اینقدر تحقیر و بدبختی از تولدش تا جوانی دیده که چیزی برای از دست دادن نداره نمیدونم این قربانی های جامعه که کم هم نیستند باید بابت قربانی بودنشون جهنمی بشن ؟! آدمها در بیشتر موارد مرتکب اعمالی میشن که خود دنیا بی رحم وادارشون کرده راستش معتقدم اون جهنمی که اکثر حاج آقاها ترسیم کردند دور از واقعیته البته قرار هم نیست همه بهشتی باشند خدا مدافع بندگانشه و کسانیکه در زشتی جهانی که آفریده نقش ایفا کنند پاسخ میده.
ما حکمت همه چیز نمیدونیم مخصوصا مرگ. شارمین اگر کسی بخواد به مرگ فکر کنه به هیچ نتیجه کاملی نمیرسه همش تصوراته خدا خودش خواسته کسی در این مورد ندونه و نتونه عمق ش درک کنه مرگ اون چیزی که ما تصور می کنیم نیست بعد از فوت مادرم خیلی در این باره بررسی کردم با خودم گفتم یعنی چی خدا انسان می آفریند و از این دنیا هم می برد دقیقا مثل خودت متوجه شدم ما محکومیم حکمت و عمق بعضی اتفاقات این دنیا ندونیم تا خدا پله های خیلی طولانی از بندگانش بالاتر و قدرتمندتر باشه.
6.به طالع بینی ماه اعتقادی ندارم از همان نوجوانی اعتقاد نداشتما .نمی دونستم توی طالع بینی این موارد میگن خب منم به آشپزی چندان علاقه ای ندارم هر چند با دقت آشپزی میکنم عاشق روزی آفتابی بودم اما الان روزهای بارونی رو هم خیلی دوست دارم بستگی به گذر زمان و تغییر و تحول روحیات هم داره کلا شاید به خاطر اینکه به طالع بینی معتقد نیستم ربطی نمی بینم .
7.اصفهانی ها روحیات خاصی دارند اما دلیل نمیشه این روحیه خاص به منفی تعبیر بشه بدون تعارف میگم هر شهری آدم خوب و بد داره ایجاد چنین ذهنیتهای منفی از شهرهای مختلف به نظرم فقر فرهنگی ست یکبار یادمه در دانشگاه دوران دانشجویی که بهترین فرصته همه از شهرهای مختلف کنار هم قرار میگیرن دختر مازندرانی لا به لای حرفاش میگفت به خاطر درس و دانشگاه حاضره تهران بمونه تهرانی ها مهمان نواز وخونگرم نیستند از دماغ فیل افتادند منم فقط نگاش میکردم کلی میگفت مخاطبش فقط من نبودم بخوام جوابش بدهم اما خب از این برداشتها ناراحت می شدم و خیلی منطقی با این موضوع برخورد کردم همه تهرانی ها از دماغ فیل نیفتادند خاکی و افاده ای هردو گروه داره ولی قبول کردم تهرانی ها نسبت به شهرهای دیگه به دلایل خودش مهمان نواز وخونگرم نیستند دلیلش هم مشغله زیاده نه چیز دیگه کلا در ایران مرسومه برای هر شهر و قوم و مذهبی یک برچسب بزنند و اون نکته منفی عمدا پررنگ نشون بدهند دنبال دلیلش نیستند.
دوست اصفهانی دارم در تهران سکونت دارن عاشق لهجه اصفهانی اش هستم به خاطر فرهنگ بالا خانواده اش خب طبیعتا خودش هم بافرهنگ و شخصیت خوبی داره شارمین راستش خیلی خسیسه نمیشه گفت مدیریت مالی داره فراتر از اونه گاهی خسیس بودنش روی اعصاب منه با هم مرکز خرید میریم من خریدهامو کردم ایشون هی قیمتها بالا و پایین میکنه کلی چانه میزنه هی میگم اینکارو نکن پول ت راحت خرج کن میگه با یک اصفهانی چنین شوخی نکن بد می بینی ها!! چند بار قبلا طی سفرهایم هم به شهر بسیار زیبای اصفهان حس کردم مردمش خیلی اهل اقتصاد و پول هستند دست و دلبازی کمرنگه اینم دلیلی بر برچسب زدن نامهربانی مردمانش نیست اما سخت بودن در خرج کردن پول تقریبا درسته حتما دلیل موجه خودشو داره .
8. همین که پشیمانی یعنی دل مهربانت طاقت نیاورد.
-
اسفند ۱۴۰۱ ( ۱ )
-
دی ۱۴۰۱ ( ۱ )
-
آذر ۱۴۰۱ ( ۳ )
-
آبان ۱۴۰۱ ( ۲۳ )
-
مهر ۱۴۰۱ ( ۱۳ )
-
شهریور ۱۴۰۱ ( ۱ )
-
تیر ۱۴۰۱ ( ۱ )
-
ارديبهشت ۱۴۰۱ ( ۳ )
-
فروردين ۱۴۰۱ ( ۳ )
-
اسفند ۱۴۰۰ ( ۲۳ )
-
بهمن ۱۴۰۰ ( ۳۴ )
-
دی ۱۴۰۰ ( ۲۳ )
-
آذر ۱۴۰۰ ( ۱۸ )
-
آبان ۱۴۰۰ ( ۱۵ )
-
مهر ۱۴۰۰ ( ۱۴ )
-
شهریور ۱۴۰۰ ( ۱۶ )
-
مرداد ۱۴۰۰ ( ۱۸ )
-
تیر ۱۴۰۰ ( ۲۳ )
-
خرداد ۱۴۰۰ ( ۲۳ )
-
ارديبهشت ۱۴۰۰ ( ۲۱ )
-
فروردين ۱۴۰۰ ( ۲۶ )
-
اسفند ۱۳۹۹ ( ۱۵ )
-
بهمن ۱۳۹۹ ( ۲۰ )
-
دی ۱۳۹۹ ( ۲۳ )
-
آذر ۱۳۹۹ ( ۱۳ )
-
آبان ۱۳۹۹ ( ۴۴ )
-
مهر ۱۳۹۹ ( ۳۲ )
-
شهریور ۱۳۹۹ ( ۱۴ )
-
مرداد ۱۳۹۹ ( ۱۴ )
-
تیر ۱۳۹۹ ( ۷ )
-
خرداد ۱۳۹۹ ( ۸ )
-
ارديبهشت ۱۳۹۹ ( ۱۷ )
-
فروردين ۱۳۹۹ ( ۱۳ )
-
اسفند ۱۳۹۸ ( ۲۵ )
-
بهمن ۱۳۹۸ ( ۱۳ )
-
دی ۱۳۹۸ ( ۱۵ )
-
آذر ۱۳۹۸ ( ۱۷ )
-
آبان ۱۳۹۸ ( ۷ )
-
مهر ۱۳۹۸ ( ۹ )
-
شهریور ۱۳۹۸ ( ۱۲ )
-
مرداد ۱۳۹۸ ( ۱۰ )
-
تیر ۱۳۹۸ ( ۱۱ )
-
خرداد ۱۳۹۸ ( ۴ )
-
ارديبهشت ۱۳۹۸ ( ۲۳ )
-
فروردين ۱۳۹۸ ( ۱۰ )
-
اسفند ۱۳۹۷ ( ۶ )
-
بهمن ۱۳۹۷ ( ۱۱ )
-
دی ۱۳۹۷ ( ۱۰ )
-
آذر ۱۳۹۷ ( ۵ )
-
آبان ۱۳۹۷ ( ۳ )
-
مهر ۱۳۹۷ ( ۱۲ )
-
شهریور ۱۳۹۷ ( ۸ )